Ik ben Cynthia, getrouwd met Robert en moeder van dochter Dewie 17 en zoontje Boy 8. En ja..., van dezelfde vader, dat word vaak gevraagd  :)

Boy geeft mij veel inspiratie om te bloggen en Dewie wil er niks van weten dat ik over haar schrijf of fotos plaats. Dus dat laat ik ook zo. Heel af en toe heb ik toestemmig van haar ;)

Olly is onze dikke kater en woont nu 2 jaar bij ons en we zijn erg happy met hem.

Ik werk in de zorg, ik was vele jaren verpleegster bij dementerenden in verpleeghuis en thuiszorg, maar ben over gegaan naar thuisbegeleiding. Ik begeleid clienten, die door verschillende omstandigheden in problemen zijn gekomen en er zelf niet uit komen. Zodra de clienten o.a. weer met de maatschappij mee kunnen is ons doel bereikt. 

Tussendoor ben ik met veel plezier 4jaar sociaal pedagogisch werker geweest op een BSO.

Naast mijn werk heb ik altijd iets extra's gedaan, of een kleine 2e baan of vrijwilligers werk. Gewoon omdat ik dat leuk vond.

Zo kwam ik terecht bij Diergaarde Blijdorp en in de uitvaartsector, wat ik erg mooi vond om te doen. Maar bijna niet te combineren is met een 2e baan en een gezin.

Naast mijn werk ben ik zeer actief op de school van Boy en zit sinds kort met heel veel plezier in de ouderraad.

Ik wil dit een beetje gaan doseren en ook tijd gaan stoppen in bloggen!

Ik vind schrijven leuk en deed dat op mijn facebook pagina tot vrienden zeiden "Doe er wat mee"! Bij deze ben ik dus een blog gaan schrijven op mijn website en fB pagina en ben reuze enthousiast en ben benieuwd hoe het gaat lopen.

Naast het schrijven ben ik zeer creatief. Dit heb ik van beide ouders meegekregen.  Mijn moeder was altijd aan het handwerken, ze kon werkelijk alles en mijn vader was naast zijn werk een kunstschilder en heeft vele schilderen gemaakt en verkocht. 

Ik vind alle hobby's leuk en doe alles dus ook een beetje.

En het maakt niet uit welk materiaal je me geeft, ik maak er wel wat van. Waardoor ik enorm veel hobby spullen bezit. Mijn wens voor een eigen atelier komt dit jaar dan ook uit! !! Kan niet wachten!

Ik heb al een aantal verhalen geschreven en die wil ik hier dan ook plaatsen. Mijn trouwe facebook vrienden kennen deze verhalen al en moeten ze maar even negeren. 

Ik hoop dat ik jullie enthousiast kan maken met mijn verhalen.

Het gaat over van alles wat er om mij heen gebeurd. Dit kan grappig, mooi, zielig, of wat dan ook zijn. Lange teksten of korte... maar net wat ik me leuk lijkt.

Ik ga mijn best doen op mijn schrijfkunde en deel het graag met jullie. Like en deel vooral mijn website cynnies-story en facebook pagina cynnies-story !!

Want alleen met jullie hulp word het misschien een succes!!

Ik wens jullie heeeeeel veel lees plezier !!!

Liefs Cynnie X

© 2023 by NOMAD ON THE ROAD. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now